lördag 13 mars 2010

Korvgrillning och hundlek

Hela klanen samlad.

Redan igår bestämde vi att det blir utflykt idag om vädret är fint. ALLA upp ur sängarna i tid. Ja själv hör man till de morgonpiggas skara och sover nästa aldrig till kl 07.00. Upp på morgonen det gillar jag, då får man massor gjort sen är resten av dagen till för roliga saker ;-)

Ja idag packade vi iaf in oss, 2 hundar och matsäck i bilen och drog österut, mot havet. Hittade ett ställe med en upptrampad stig ner på stranden. Solsken men lite blåsigt. När solen gick i moln var det inte så himla varmt precis. Att hålla sig i rörelse var bäst då.

Vi tände en eld, grillade korv, fikade kakor och wienerbröd, drack kaffe, strosade på stranden och lekte med hundar.

Budföring med Walle, kastade boll och tränar honom på att kampa. Avslutade hans lekpass med en sökövnng. Husse gömden sig, ingen rulle med men vi testade med bollen med snöre på istället. Släppte honom gav kommando och han drog iväg. Hittade husse, tog bollen och kom till mig, lika snabbt och fint påvis. Han hade nog längtat lika mycket som mig efter detta. Fasen den killen är ju bara så duktig.

Men Loppan blev det kasta boll, hämta boll komma tillbaka med bollen och LÄMNA den ifrån sig. Lina på för den lilla damen har ju en tendens att tro att hon ÄGER bollen och dra iväg med den.. Idag funkade det galant, Hon är så himla duktig och lär sig saker snabbt. Efter en stund så blev hon riktig trött minsann.

Tränade också lite inkallningar då utan lina. Hon har blivit riktigt duktig på det, kommer som ett skott och t.o.m in i fotposition. Gullhöna!

Har knäppt massor med bilder idag. Kul att fota är det ju!

Tack min familj för en härlig dag på stranden :-)

Ha en trevlig lördag kväll!
3 kommentarer:

Annika sa...

Godkväll i stugan! Ser ut som om ni haft en kanondag! Så mysigt där vid isen med fika och grillad korv!

Kerstin sa...

Tack för ditt inlägg...det värmde!
Vilken härlig dag ni haft...det är så härliga dagar nu och vi är verkligen nöjda med vårt sportlov!
Ett stort Grattis till Loppan som fyllt ett...ge henne en nospuss ifrån oss!
Kram vi ses!

Camilla sa...

Vi har också haft en kanonhelg, och lite bilder blev det idag, inte så fina som dina, men två gullungar fanns även på våra biler. Kika in på www.tikko.se

Stor kram från Skåneland.
Camilla