måndag 22 mars 2010

Diarré och pruppanfall

Ja inte jag men Walle. Det har hållit på sen i lördags och är i skrivandets stund bättre så vi håller tummarna att det är över. Man blir ju rätt orolig när hundarna blir dåliga. Vätskebristen kommer nog rätt snabbt på en så pass liten kropp. Kanske skulle man ta med ett dropp från jobbet :-)) Kan hundar få vinterkräksjukan? Han är lite låg och trött så vi får se om det behövs ett veterinärbesök eller om han repar på sig.

Varit ledig en del i helgen förutom söndag då jag faktiskt jobbade extra. Brukar inte göra det för det är alldeles nog att jobba heltid. Men det är en hel del hundkurser som jag vill gå i vår/sommar så pengarna behövs. Apportering för tävlingshundar t.ex. startar i slutet av april hos Canis. Nån som vill följa med?

Har kört en del klickerträning med Loppan i helgen. Hon börjar förstå att det här med att bjuda på lite beteenden kan löna sig. Men hon är fortfarande lite väl het på godis. Har tränat på "godisbelöning" också men hon är ju jämt hungrig så vad ska jag göra?

Hej Svejs!

4 kommentarer:

Camilla sa...

Äter Loppan upp dina nagelband vid godisgiv? Det är nämligen det som Alicia också gör, och det känns väldigt obehagligt. Tikko har alltid tagit godiset med läpparna, så jag är lite ovan. Vet inte riktigt hur man får det nättare beteendet. Vore också väldigt tacksam för input. Kan skryta med att Alicia fick mycket beröm på spårkursen i helgen. Hon var väldigt duktig i spåret, även om matte var lite klantig med linföringen. Bot och bättring från min sida nästa helg alltså.
Kram Camilla

Camilla sa...

Nu gick det lite fort...hoppas Walle snart blir pigg och kry igen.
Kram igen...

Kerstin sa...

Hoppas Walleman kryar på sig nu så vi kan åka om några veckor...ser fram emot de dagarna!
JA det är många kurser och läger man vill åka på...det kostar på...
Ha nu en bra vecka!
Kramen

Annika sa...

Hoppas Walle är bättre! Fy för magsjuka på hundarna - inte kul! Hoppas nu att resten av flocken inte blir smittade!

Ha det gott!