lördag 13 februari 2010

En härlig lördag


Solsken och -10. Kan det bli bättre vinterväder? Nä det tror jag inte. Husse och jag tog med oss Walle och Loppan och for till Håcksta vindpark. Inte så långt från oss där det finns vindkraftverk. Verkligen mäktigt att se dem på så nära håll!

Släppte lös Walle och funderade en stund hur jag skulle göra med Loppan. Hon har ju inte varit världens säkraste på inkallning precis. Ja det fanns ju ingenstans för henne att ta vägen precis. Jo efter vägen vi gick på förstås. Men att ge sig ut i skogen det var nog inte att tänka på för liten Loppa. Snödjupet är ju mer än 75 cm. Då försvinner ju en liten veteterrier på ca 46 cm ganska så lätt. Det visade sig ju att jag inte alls behövde oroa mig. Hon kom varje gång jag ropade. Dessutom så bjöd jag på godis och inget fasttagande nästan varje gång. Så det funkade bra! en helt fantastisk promenad blev det med mina hundar och min bästa P.

Walle han funderade en stund på ljudet från vindkraftverken. Men han var inte skeptisk utan mest nyfiken på vad det var. Loppan hon ville gärna gå in i dessa vidunder. Upp på gallertrappan. Men matte sa att det gör vi inte så då kom hon ner igen. Men nyfiken är hon den lilla Loppan.

En underbar promenad hade vi iaf.
Hoppas på lika bra väder imorgon!

Inga kommentarer: